Anna's FotoPage

By: Anna Arieyanna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 12-Aug-2008 07:13 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru ~UDA n WIFE~

Sempat bergambar sementara tunggu pengantin ber'foto shoot'...
Bride...
Mula2 sampai...
View all 6 photos...
SALAAAAMMMMM...
Huhu.. Dah lame tak buka n update fp nih, tak sangke aku leh ingat lagi username ngan password nye. Hehe! Tatau nak tulis ape coz dah banyak update dalam blog. So, aku just nak upload gamba sekitar majlis perkahwinan Uda Adib kat Felda Besout, Slim River, Perak.

Here there are...


Saturday, 19-May-2007 00:27 Email | Share | | Bookmark
Menu ala kadar

Antara bahan mentah terpilih dan siap dibersihkan..
Goreng ikan yg telah dilumurkan dengan sedikit garam n kunyit.
Layukan bawang dan cili, tmbh aji sket n tabur atas ikan. Siap!
View all 10 photos...
Jika anda berada di tempat yang tak berapa lengkap kemudahan memasaknye, anda boleh gunakan ape yg ade kat umah tuh aje. Hehe! Dan juga jika anda ingin berjimat, menu di atas adalah contoh nye..

Jumlah keseluruhan untuk barang2 masakan semalam (tak termasuk bawang2 dan rencah2 lain yg dah mmg sedia ade kat umah), kos nye cuma berjumlah RM3.10 (Ikan, kangkung n cili). Hihi! Jimat kan? Cadangan hidangan adalah untuk 2 org.


Friday, 18-May-2007 02:24 Email | Share | | Bookmark
Menu Segera

Bahan2 mentah (yg dikorek dari dalam peti ais) sebelum dimasak.
Sayur yg tgh digorg didlm kuali. Lom campur fishball/fishcake lg
Daging lak tgh digoreng dalam kuali..
View all 5 photos...
Semalam (Khamis), plan awal nye nak gi makan2 kat umah Lin kat Gombak. Last2, aku sesat kat Kepong sebab mmg aku tatau langsung jalan nak gi umah dia. Maka, akupun pusing balik PJ semula. Lapar punye pasal, aku korek2 bahan mentah yg ade bersisa lagi kat dalam peti ais. Nasib baik ade sket daging and sayur2 lebihan wat mee goreng ari tuh. So, dengan 'kepakaran' aku (cheeewwaaaahhh!! ), aku pun masak laa ape2 yg leh dimasak untuk dimakan.

Ini lah yang terhasil; Daging masak merah dan sawi goreng besama fishball n fishcake. Hehe!


Tuesday, 15-May-2007 06:57 Email | Share | | Bookmark
PD Trip for X-Unitarian

Baru sampai nih...
Nak balik dah nie
Sebelum bepergian.. :p
View all 12 photos...
Last month (can consider last month laa) we allz going for a trip to Port Dickson (ala-ala re-union gitu) about 2 days and 1 night. It started on 31st March 2007 until 1st April 2007. It's not actually a big trip, more to a 'group of friend's trip'. Haha! So, here it is! all the gamba2 yg terhasil from that trip. Ade lagi nih tp upload yg ni dulu.


Monday, 14-May-2007 09:42 Email | Share | | Bookmark
Testing Mode.. Hehe!

 
Baru jek register kat fotopages nih. So, nak test wat entry n upload gamba dulu. Next time, baru cuba survey lg.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net